menu

Interaktivne izložbe za tržne centre

U partnerstvu sa Umbrella Management-om od aprila 2019. godine eksluzivno Vam možemo ponuditi

Interaktivne i edukativne izložbe za decu

namenjene tržnim centrima

The Human Body for Kids – Deca se oblače u uniforme doktora i na zabavan način i uz sjajne rekvizite uče kako funkcioniše mozak i 5 čula (vid, sluh, ukus, miris, dodir), o skeletu i kostima, o koži i mišićima, o tome kako radi srce i respiratorni sistem, o stomaku i sistemu za varenje. Na kraju imaju mogućnost da naprave smešne fotografije svog tela iznutra, a kao nagradu dobijaju i diplomu doktora.

 


Kids in Pyramids – Interaktivna i edukativna izložba o starom Egiptu u kojoj deca ulaze u piramide i dvoranu sarkofaga, otvaraju kovčege sa blagom, uče o visoravni Gize, rešavaju zagonetke, grade mini piramidu, uče o hijeroglifima i mumijama, rešavaju zagonetke egipatskih bogova i na kraju prave autentične i zabavne fotografije koje će deliti na društvenim mrežama.

 


Kids in Roman Empire – Deca se oblače u kostime starih Rimljana i kreću u istorijsku avanturu u kojoj saznaju kako je sagrađen Rim, uče legendu o Romulu i Remu, posećuju Rimski forum i uče o rimskoj odeći. Ući će u Koloseum i otkriti njegove tajne, naučiće o gladijatorima, rimskoj vojsci i carevima, upoznaće se sa rimskim brojevima, rimskom arhitekturom i umetnošću i rimskim bogovima. Na kraju će napraviti autentične fotografije sa rimskim vojnikom za potpun i nezaboravan doživljaj. 

 


Wild West Kids – Deca će u ovoj interaktivnoj i edukativnoj izložbi doživeti fantastičnu avanturu na Divljem zapadu, posetiti pustinjski grad, iskopavati zlato, trkati se na konjima, posetiti kaubojski kamp i indijansko selo, biti u indijanskom šatoru i plesati oko vatre, boriti se protiv razbojnika i napraviti zabavne fotografije na plakatima “Wanted” i sa lažnim kaubojskim brkovima.

 


Stone Age Kids – Interaktivna i edukativna izložba o kamenom dobu u kojoj će deca učiti o istoriji čovečanstva, živeti kao lovci i sakupljači, upoznati mamuta, posetiti pećinu i upoznati pećinskog čoveka, diviti se pećinskim crtežima, upoznati vatru, alate i komunikaciju u kamenom dobu, igrati uzbudljive i interaktivne igre, i praviti smešne fotografije u kamenom automobilu u stilu “Kremenka i Kamenka”.

 


Jungle Kids – Deca će iskusiti neverovatnu zabavnu i edukativnu avanturu, upoznati se sa životinjama i biljkama iz džungle, bit okružena neverovatnim rekvizitima i biti uključena u uzbudljive igre. Obučeni kao istraživači, deca će ući u pećinu, preći pokretni most, hraniti nilskog konja, krokodila i pirane, otkrivati tragove životinja, posetiti prašumski kamp, rešavati zagonetke, identifikovati zvukove životinja i njihova krzna, visiti na lijanama, družiti se sa zmijama, plesati “limbo dance” i na kraju napraviti uzbudljive fotografije u safari džipu.

 


Healthy Food Superheroes – Deca obučena kao superheroji učiće o makronutrijentima (ugljenim hidratima, proteinima, mastima) i mikronutrijentima (vitaminima i mineralima). Šta znači energetski balans i šta su to kalorije? Koliko je važna hidratacija? Da li su šećer i brza hrana zdravi? Šta su to aditivi? Kako čitati etikete na proizvodima? Sve ove odgovori deca će dobiti jezikom koji im je blizak i igrajući interaktivne igre. Nakon svake faze njihove avanture, deca će se “napuniti” energijom koja ih pretvara u stvarne superheroje i ovu energiju će koristiti u borbi sa lošim momkom i razbojnikom – Šećerom.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VAŠ SLEDEĆI SJAJNI EVENT!

+381 63 57 00 35  |  info@funkybusiness.rs

 

EnglishSerbia
Call Now Button